Lite livstecken

Har hunnit gå några dagar sen sist. Gnesta-dagen och markanden har passerat. De hade gjort om loppet på fredagskvällen så det blev mer publikvänligt, lättare att se löparna vid flera tillfällen. Även för löparna blev det en härligare runda där delar av den gick utefter vattnet. Men de som sprang längsta rundan fick avsluta med en riktigt tuff mördarbacke!
Marknadsdagen strosade vi omkring bland stånden, sen samlades vi ganska många och lunchade tillsammans på en av restaurangerna. Vi tjejer fick i oss ett par flaskor bubbel.
Bubbel, sjöutsikt, solsken och trevligt sällskap, kan inte bli så mycket bättre!
 
På kvällen grillade vi hos en av mina vänner. Trevligt och gott. Hade migrän så földe inte med till den stora allmäna festen sen. Min man och de andra tjejerna gick dit medan jag och de andra killarna gick och la oss.
 
Mitt under markanden var det en bil som inte kunde läsa skyltarna om avspärrningen. Han körde in bland knallarna och folkmassorna och körde på min pappa. Som tur var gick det bra. Pappa fastnade med ena skon under bilens däck men klarade foten. Tur i oturen!
 
Min syster hade däremot inte tur. På måndagsmorgonen halkade hon i badkaret och bröt handleden. 11 timmar på akuten där de fick dra handen i rätt läge och gipsa. De blev inte nöjda och fick göra om allting. Blev ändå inte nöjda så igår blev det operation. Operationen gick i alla fall bra och nu är hon hemma och neddrogad av starka mediciner.
 
Eftersom det var så mycket som slog ut tidigt i år har mycket redan blommat över. Men vår Rhododendron står i skuggan så den blommar för fullt just nu:
 
Och när jag fyllde fick jag en jordgubbsplanta i ampel som hänger på baksidan på gamla altanen. Bara att gå ut och plocka! Söta och goda är de!
 
1 BP:

skriven

Kan väl säga som så att inlägget började i dur och slutade i moll - om man vill prata musikspråk.

Tur att du la upp de två sista bilderna efter texten i moll.

Hoppas din syster mår bättre nu.

2 Freja:

skriven

Tur för pappa och stackars din syster. Jag älskar rhododendron men de funkar inte att odla här i norr. Annars hade jag täckt hela vår trädgård med sådana!

3 Susjos:

skriven

Tur det gick bra för din pappa!
Å så vackert med rhododendron( ska till landet i helgen och se om de slagit ut även där?!) och mums med egna jordgubbar!!!

4 Susanne:

skriven

Om jag inte hade vetat bättre skulle jag tro att du skämtade! Snacka om otursdagar för familjen.
Men allvarligt. Din pappa hade ju en otrolig tur som inte bröt varenda ben i hela foten.
Hoppas det blev en anmälan!!!
Och det syrran blev utsatt för EFTER skadan på sjukhuset ggr 3 lät ju inte heller speciellt roligt. Fy va ont det måste göra att dra handleden i rätt läge! Jag ryser bara jag tänker på det!
Men bubbel i solen med alla vänner lät ju i alla fall bra! 😊
Ha det riktigt fint nu!
Kram ❤

5 KajsaLIsa:

skriven

Ett par flaskor bubbel sitter aldrig fel :)

6 cissi:

skriven

Oj, vilken otur ni haft! Skönt att det gick bra för din pappa och hoppas verkligen att din syster mår bättre nu!
Kramar

7 Carina:

skriven

Tack då mycket för de vackra sommarbild era. Längtar 🌞🌼

8 Eva Trillian:

skriven

Hur kan man INTE förstå avspärrningar? Ibland (läs: rätt ofta) förstå jag mig inte på folk!
Ajajaj - göra om det flera gånger - förstår om din syster behöver starkare grejer än Bamyl nu ;)
Härligt att läsa att ni hann med sol, utsikt, bubbel och annat trevligt också ändå;) Den sortens sysslor tycker jag du kan fortsätta med ;)
Önskar dig en fin helg!

9 Anne-Mari:

skriven

Så mykje dramatikk du opplevde.
Noen hver kan bli utslått av mindre. Bra det går bra tross alt.
Og Rhododendronen din er fantastisk. Mine står også
flotte no.

Fin laurdagskveld !

10 Anni:

skriven

Men jisses, det var visst inte bara småbarnsföräldrarna som hade det jobbigt! Vilken vecka ni haft i er familj! Tur att det gick bra med din pappa och trots allt skönt att höra att läkarna tar sitt jobb på allvar med din syster.
Hoppas verkligen att ni får en lugnare sommar nu.

Kommentera här: