50 år idag

Köpte rosor igår, skrev kortet imorse. Tog på mig ett fint linne och gick iväg för att gratta dig. Ingen smink, funkar inte när man vet att man kommer gråta. Viveka och Charles följde med.
Idag skulle ha varit en glädjens dag. Din 50-årsdag! Du fick aldrig uppleva den. Istället fick vi promenera till din grav.
 
Det var första gången du fick träffa Charles. Du blev så jätteglad när Viveka berättade att hon var gravid. Du skulle älska den lilla charmiga killen! Jag vill ha egna barnbarn innan jag dör sa du... och jag sa att självklart kommer du få det. Tre veckor senare var du borta...
 
Saknar dig! Hoppas du blivit ordentligt firad uppe bland änglarna. Att du ser ner på oss och ser och känner hur saknad du är. Gick till dig redan imorse för att slippa träffa andra för jag vet att det är hur många som helst som har varit hos dig idag. Jag hoppas att du är lika glad idag som på denna bild :) Grattis på 50-årsdagen syster yster!
 
1 BP:

skriven

Vilken underbar, varm och rörande hyllning och hälsning till din vackra syster.

2 Comsi Comsa:

skriven


En riktigt tung dag förstår jag.... ♥
Fick en klump i halsen när jag läste, min väninna dog för tre år sedan och jag kan fortfarande inte förstå att hon är borta. Vackert och varmt runt graven, lite levande.

Kram ♥

3 Maria:

skriven

Vilken härlig bild på din vackra syster ♥
Det är så himla orättvist med cancer och alla andra hemska sjukdomar som tar ifrån oss våra kära långt innan det är dags.
Jag hoppas och tror att hon är glad och mår bra där hon är nu ♥
KRAM

4 Beppan:

skriven

Så gripande...

5 Susjos:

skriven

Så fint skrivet! Och underbar bild på din syster. Varm Kram ♥ ♥ ♥

6 Eva Trillian:

skriven

Så fint! Så sorgligt och så fint!
Kram

7 Monica o Jacob:

skriven

Vilken underbar hyllning av en älskad syster.
KRAM

8 Susanne:

skriven

Tycker att ni hedrade din vackra syster på bästa sätt igår! Och himla fint att ta med Charles.
Han representanter ju framtiden. Tänker på dig! ❤
Kramar i massor.

9 Anne-Mari:

skriven

Så fint du skriv om din kjære syster.
Rørende.
Klem

10 Biggeros:

skriven

Så ledsamt min vän. Hoppas din syster kikar ner på dig och känner sig hedrad på sin 50 års dag. Det som sagt ingen ålder att lämna kära och nära. Styrkekramar till dig😚😙

11 Helen:

skriven

Jag kan inte förstå hur det är att förlora sin syster och jag hoppas jag slipper uppleva det eftersom min syster är några år yngre än mig själv. Så otroligt sorgligt att uppvakta henne på 50-årsdagen vid hennes egen grav, jag blir tårögd när jag tänker på det. Det är en väldigt fin bild på henne och jag kan täna mig att det är så du minns henne och för alltid kommer att göra.

12 Paula:

skriven

Hej, här var det både dur och moll må jag säga. Så vacker din syster är på fotot, vacker och levnadsglad. Jag tror det är klokt att vi inte vet när vår stund på jorden är slut...men sorgligt när den blir alltför kort. Och lilla barnbarnet som är efterrätten, typiskt då att bli sjuk. Paniken lurar men ni hjälps åt med förberedelserna och allt går vägen. Hoppas Charlie mår bra nu! Kram

13 Freja:

skriven

Massor av varma tankar skickar jag dig genom cyberrymden!

14 Annette:

skriven

Så sorgligt när livet blir alldeles för kort. Och så svårt att förstå hur någon som är så levnadsglad kan drabbas. Förra sommaren vid den här tiden gick en vän till mig bort i cancer. Hon kämpade under 1,5 år och var både innan och under behandlingen som en tornado av energi, jag var så säker på att hon skulle klara kampen. Så träffade jag henne på vår lokala bensinstation, och jag såg direkt att det inte var samma yrväder. Hon orkade knappt gå till bilen, och livsgnistan fanns inte kvar. Det var hemskt. Att förlora sina närmaste är förstås ännu värre, de är en så stor del av ens liv, jag vet hur tomt det blev efter min farmor, som stod mig väldigt nära. Hon gick bort för tretton år sedan, och jag saknar henne fortfarande och önskar att hon varit här. Kramar

15 Lottisen:

skriven

Så fint skrivet! Jag Förstår att det känns väldigt tungt och sorgligt att hon inte hann träffa lille Charles. Kram

16 Livet genom bilder:

skriven

Fy så sorgligt. Livet är orättvist

Kommentera här: