Så där härligt trött

Eftersom vi har en allmänning ovanför vår tomtgräns lägger både vi och andra grannar massa ris och trädgårdsavfall där. När barnen var mindre eldade vi en gång om året men nu blir det nog bara var tredje år. Bergen av ris och pinnar växer och växer.
Idag var det dags. Efter frukost gick sonen och jag ut och tände en liten brasa som sen blev större och större... Vi slet och drog, bröt itu de grenar som gick, sågade av de tjockaste. Turades om att gå in och äta lite lunch. Vi höll på till halv 4 och vi fick väl bort en tredjedel av allt däruppe. Bara att fortsätta en annan dag.
Nu är jag så där härligt trött. Lite mör i varenda muskel. Tog precis ett glas vitt, för visst måste man ha after fire :)
Känns som det blir ganska skönt att sjunka ner i soffan efter middagen.
Önskar er en trevlig fredagskväll och helg!
 
 
1 Anita Malta:

skriven

Åhh..vilken skön känsla du förmedlar i ord och bild. Att vara sådär härligt trött, att ha gjort något som är bra och när man fått arbeta med kroppen. Extra plus måste vara samarbete med sonen. Klart du är värd en after fire :-) Önskar dig en riktigt skön och avkopplande helg Mia. Kram från mig på Malta :-)

2 BP:

skriven

Så duktiga ni är! Att ni vågade att sätta eld på den högen! Det hade jag aldrig vågat göra.
Men den där trötthetskänslan känner jag igen från riktigt hårda fotbollsträningar. En produktiv trötthet är verkligen en underbar känsla. Å klart att du måste ta en eller två After Fire. Vi har också döpt om vår After Work till After Walk;-)

PS. Snöfritt hos dig ser jag. Hur lyckades du med det;-) DS.

3 Livet genom bilder:

skriven

Härligt att bli av med en del av allt. Så skön känsla i kroppen när man känner att man har gjort något fysiskt

4 Helena:

skriven

Så skönt att få det där fixat. Det som slår mig är hur mycket vår ni har. Här snöar det i massor och är nu helt vitt. Ska ut och fotografera idag. Kram till dig.

5 Maria:

skriven

Tänker på den gamla slagdängan "Härligt härligt men farligt farligt" när jag läser ditt inlägg. Bra att ni tar lite i taget!
Kram

6 Eva Trillian:

skriven

Så skönt du förmedlar den där känslan som infinner sig efter väl gjort arbete ute i den friska luften :)

7 cissi:

skriven

Precis så gjorde vi också förr. Vi slutade alltid med att grilla korv!
Och visst blir man härligt trött av utomhusarbete.
Ha det fint Mia!

8 Paula i pörtet:

skriven

Nämen det var väl en lite tidig majbrasa! Ingen snö har ni heller, vi fick lite nytt här lagom till rallyt. Höll ju på att gå åt pipsvängen med hela begivenheten men det funkade, om än stympat, o nu är nästa tre åren säkrade! Såå spännande att vänta på att liten tittar ut..
Kram

9 Anni:

skriven

Det låter ju som om ni borde elda liiite oftare för att slippa elda i flera dagar, hur skönt trött du än blir!
Har nu ingen snö nu heller?

Kommentera här: