Julbocken på plats

Kommer ni ihåg trästommarna jag snickrade ihop? Nu har jag klätt den ena bocken med granris. Tog väldigt lång tid och var väldigt kallt om fingrarna, Först använde jag ståltråd men sen kom en kompis på att jag kunde använda häftpistolen, då gick det mycket snabbare och lättare. Är väl inte helt nöjd men för att vara första gången så får jag ändå vara ganska nöjd. Den stora bocken ska vi göra om så det blir lite mer mellanrum mellan benen. Det får nog vänta tills nästa vinter. Nu har jag ju i alla fall en :)
1 Stare Ström:

skriven

Det var en söt bock!

2 BP:

skriven

Skratta inte nu och bli definitivt inte arg på mig, men den julbocken gillar jag skarpt. För vet du vad - den ser nämligen ut som en afganhund med horn i stället för öron. Å eftersom jag är lite konstig och inte alls gillar dessa perfekta "julbockskonstruktioner" som ser likadana ut allihopa så bara älskar jag hunden - jag menar bocken:-)

Svar: Haha, jo jag skrattar!! Min man tyckte nämligen också att den ser ut som en hund :)
Mia Ahlstrand

3 Violen på Brandholmen:

skriven

Säkert årets stiligaste och charmigaste julbock! Den gillar jag!!

4 Helena:

skriven

Så fint du har gjort med julbocken och lyktorna. Jag längtar efter lite ledig tid nu så att jag också kan pyssla. Blev så inspirerad av din julbock. Kram till dig.

5 kiki freese:

skriven

Bra jobbat. Minns mycket väl din suveräna idé med stommen som verkar funka väldans bra. –smart att häfta dit granriset. Vänner med bra lösningar bör man ha.
/Kiki

6 Anemonen:

skriven

Hej Fint med en julbock det hade alltid vi i mitt hem fast den var av halm och var stor. Numera är de här jättefina av gran. Tack så mycket för ditt tips där med arkivering. Ska försöka göra det i de värsta grå månaderna efter helgerna. Tack

7 cissi:

skriven

Men, den blev ju jättefin! Det är roligt att göra saker själv! Själv kanske jag försöker mej på en krans......som nästan alltid får formen som ett ägg! :)
Ha en fin helg! Kram

8 Ingrid:

skriven

Tycker du ska vara riktigt nöjd med denna bock :)

9 Freja:

skriven

Superfin!

10 Eva Trillian:

skriven

Så fin :) tycker absolut att du ska vara nöjd!
Så, nu kan det få bli advent!
Önskar dig en fin lördag!

11 Jessica Högberg:

skriven

Hoppas den inte brinner när du jobbat så;)

12 Ruth | HungryHeart.se:

skriven

Så himla fin! Den lär dessutom sprida en härlig juldoft till skillnad från halmbocken.

13 Anni:

skriven

Jag tycker också att den blev toppenfin! Betydligt snyggare än en dammig halmbock.

Kommentera här: