Sysselsättning

Tisdagstema vill se sysselsättning. Idag har jag sysselsatt mig med  handling, ridning, lite jobb men framför allt packning. Nu står alla väskor klara i hallen.
Imorgon bitti lastar vi in allt i bilen och åker söderut. Vandring i Österrikiska Alperna blir nästa sysselsättning. Så om jag inte hinner in så mycket på era bloggar de närmsta två veckorna vet ni varför :)
 
 
1 BP:

skriven

Packningen ser ju helt överkomlig ut med tanke på att ni ska vara borta i två veckor. Var finns ryggsäckorna? Eller så gjorde ni som min kollega: bokade rum i en alpstuga som ni har som utgångspunkt och som ni återvänder till varje kväll.

Ha det underbart nu ochh jag förväntar mig åtminstone en bild på Edelweiss, blomman du vet som är fridlyst och ökänd. Min kollega lyckades inte hitta någon. Hoppas du gör det.

Kör försiktigt nu och njut!

2 Gunvor:

skriven

Ha en underbar resa! Härligt det låter med vandring i Alperna!

3 Violen på Brandholmen:

skriven

Härlig sysselsättning! Ha det riktigt bra!

4 Anemonen:

skriven

Det är en förnämlig sysselsättning det kan jag skriva under på som har gjort det i Österrike. Härligt.

5 Freja:

skriven

Det låter som en äventyrlig och kul resa, ha det bra!

6 Paula i pörtet:

skriven

Men så trevlig sysselsättning som väntar. Hoppas på många fina foton och reseskildringar när du återkommer hem. Länge stod en vandring i Alperna högt på min önskelista, idag är jag dessvärre skröpligare i kroppen o vet inte om det skulle funka, så det är verkligen kul att få ta del av hur du haft det. Önskar dig en fin semester! Kram

7 annette:

skriven

Så härligt! Vi har precis kommit hem från tio dagar i Toscana, och jag vill iväg igen..! Min sysselsättning i regnvädret är att lägga upp bilder från resan i bloggen. Ha en riktigt härlig resa, med fint väder!

8 Gemsofmylife:

skriven

Perfekt resa så himla vackert att vandra där :)
KRAM

Kommentera här: