Helg nu igen

Blev ett litet uppehåll här på bloggen. Har ju haft fullt upp i veckan med att sitta på nya altanen och dricka vin :) Nej då, men ett par kvällar har vi haft besök och myst ute på balkongen. Efter en fullspäckad vecka hade vi absolut ingenting planerat i helgen. Så skönt! Blev en tur till svampskogen. Så vackert nu när all ljung blommar.
 
På eftermiddan idag cyklade vi en tur till badet och tog ett dopp, lite kallt först, men skönt när vi väl kom i.
 
 


Kommentarer
Violen på Brandholmen

Skönt att inte ha alltför mycket planerat inför helgen! Så vackert med ljungen, den förknippar jag mest med västkusten och de kala klipporna där. Rena nostalgin för mig!
Det där med att mysa på altanen och pimpla vin låter lockande, sådant måste man också ha utrymme för!
Ha det gott!

2015-08-09 @ 21:00:34
URL: http://brandholmen.blogspot.se
Helena

Kan vara skönt med uppehåll från saker ibland. Tid till att vara ute i skogen och plocka svamp, bada och cykla är ett bra sätt att använda tiden till. Fin ny vecka till dig!/Kram

2015-08-09 @ 21:38:34
URL: http://sciencehelena.blogspot.se/
BP

Man ska blogga när man känner för det, för annars är det inte ett dugg roligt. Så är det bara. Ser att du har njutit för fullt, vilket jag också hade gjort på er fina ny balkong. Vid närmare eftertanke så har hag faktiskt också njutit av de senaste dagarnas fina väder på balkongen. Å japp, jag har också druckit några glas vin;-)

2015-08-09 @ 21:42:40
URL: http://bp-computerart.blogspot.se
Anemonen

Åh så vackert med blommande ljung. Här har den inte börjat blomma än. Ibland är det nödvändigt att göra uppehåll med medier och bara vara med familj och sig själv. Naturen är helande och ljuvlig att vistas i. Njut

Hanna

Låter som en skön helg, blev det någon svamp? Badade jag med häromdagen, det var riktigt kallt, men samtidigt riktigt skönt. Håller med om den vackra ljungen, underbart att se. Ha en fortsatt fin vecka!

2015-08-10 @ 00:13:47
URL: http://stillshootingfromthehip.blogspot.se
HelenTh

Det låter som en underbar helg, man behöver ibland ha dagar som man bara tar som de kommer. Det har också blivit lite bad här uppe och bara man kommer i vattnet så är det riktigt skönt.

2015-08-10 @ 07:11:26
URL: http://helenth.se
Beppan

En tur i svampskogen är aldrig fel!
Här blev det en sådan också. I strålande sol
och go´värme. Kunde t o m gå barärmat utan att bli
uppäten av mygg.

Marit Johansson

Ljungen är vacker och lyser upp i skogen. Låter härligt med vindrickningen med goda vänner på nya altanen :)

2015-08-10 @ 08:49:34
URL: http://maritjohansson.se/blogg/
Eva Trillian

Det låter verkligen som sköna dagar :) och varför skulle ni INTE njuta av nya altanen varenda dag och kväll? Egentligen? :)

2015-08-10 @ 09:39:36
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/
Anita Malta

Kan vara ibland skönt att inte alltid ha planerat allt utan göra vad som faller en in. Kan riktigt återskapa känslan av att gå där i skogen bland ljungen och leta svamp när jag tittar på din bild. Att cykla är något jag verkligen saknar här på ön men bada kan jag ju göra hur mycket jag vill ;-) Jättefin bild även den sista.

Tack för dina rader hos mig och jag hoppas innerligt att inte något allvarligt hänt som har med din syster att göra. Att gråta måste man självklart få göra och att låtsas vara stark är helt meningslöst.

När det gäller det där citatet om att man inte veta vilken inneboende styrka och kraft man egentligen har förrän man plötsligt behöver den kändes bara så rätt. Det var precis så det var för mig när maken höll på att dö när hans lever var helt förstörd. Såg honom sakta tyna bort under flera månader i väntan på transplantation. Att jag plötsligt var den starka och han den svaga, att jag klarade av alla praktiska saker och inte bröt ihop... En lång historia men allt slutade väl. Sen tänkte jag på en annan bloggvän som plötsligt mitt i livet fick en stroke som totalt förändrade hans liv. Även där kom de inneboende krafterna fram. De finns där, var så säker ;-)
Önskar dig en fin vecka Mia !!

2015-08-10 @ 11:21:51
URL: http://maltanita.com
Anni

Vilka vackra sommarbilder! Ljungen är verkligen vacker. Undrar om ni hittade någon svamp?

2015-08-13 @ 11:20:20
URL: http://vardagsnjutning.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0