VM-matchen

Igår åkte vi in till stan och arenan i god tid innan match, ca tre timmar innan. Redan då hade trafikkaoset börjat. Vi letade efter någonstans att äta och det enda vi hittade var pizza. Så det blev pizza, öl och Englandsmatchen som uppvärmning. Tillsammans med hundratals andra fans. Helt underbar stämning!!!
 
Målade japaner fanns överallt!
 
Glada greker fanns det också :)
 
Alla möjliga nationaliteter på ett o samma foto :) Alla var så glada och alla ville bli fotade med alla. En äkta folkfest!
 
Fler glada greker!
 
 
 
Arena des Dunas.
 
Jörgen utanför arenan.
 
 
Inte helt fullt, men nästan, 40 000 personer var där.
 
Mest livat var det i Japans hejarklack. Oj vad de höll igång!
 
 
 
 
Dags för avspark.
 
Vågen rullade varv efter varv.
 
När väl matchen började så visst var det kul, men mycket roligare innan med all denna feststämning! Matchen i sig var ganska händelselös och slutade som alla fotbollsintresserade vet 0-0. Japan hade mer boll och fler chanser men inte så vassa chanser. När Grekland väl hade bollen var de riktigt duktiga och skapade en hel del farliga chanser. De var faktiskt värda ett mål. Dessutom spelade de mer än halva matchen med en spelare färre.
 
En helt fantastisk erfarenhet rikare. Kanske enda VM-matchen vi kommer se någonsin, vem vet. Men vi ska i alla fall försöka få tag i biljetter till Italien-Uruguay den 24 juni.
 
Svårt att förmedla känslor på bild, men jag hoppas ni i alla fall kan känna en liten del av den fantastiska folkfesten och stämningen som är här i Brasilien :)  
 
 
 
 


Kommentarer
Bp

Du förmedlar känslorna på ett perfekt sätt. Känner så väl igen stämningen före, under och efter matcher. Var ju bl annat i USA och Frankrike. Sådana fotbollsfester är helt underbara - minnen för livet helt enkelt. Fotboll förbrödrar, så är det bara:-)

Svar: Ja och du fick ju se Sverige också! Synd att de inte är här nu, men samtidigt hade vi ju fått flyga runt som bara den eftersom alla lag byter arena hela tiden. Verkligen ett minne för livet :)
Mia Ahlstrand

2014-06-21 @ 13:12:26
URL: http://bp-computerart.blogspot.se
Marina

Härliga bilder som verkligen berättar om stämningen på plats - tack för den upplevelsen!
/Marina

2014-06-21 @ 21:27:10
URL: http://www.marinasbay.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0