En liten fotopromenad

Vi har börjat nästan varje morgon med en powerwalk vid 6-tiden. Men efter gårdagens vandring i nationalparken hade jag både ont i vaderna, benhinnorna samt massa nässelutslag på benen. Så i morse fick Jörgen gå själv och så tog jag en egen promenad med kameran i lite lugnare takt.
 
Finns gott om färggranna blommor här.
 
 
 
 
Dessa gröna blad påminner om solfjädrar. Skulle vara ganska skönt att vifta med ett blad i värmen...
 
Finns många bra restauranger här. Denna i form av ett tåg, med en gammal vagn.
 
Och här ett helt flygplan i restaurangen.
 
Här gäller det att se upp: tanter, hundar, leguaner och apor :)
 
Efter tre dagar i vårt djungelhotell utan fönster, utan aircondition etc bor vi nu på ett jättefint hotell med fönster, med aircondition, superbra service, pool och 2-3 min till stranden. Vi har det toppen helt enkel!
 
Har dessutom firat 21-årig bröllopsdag idag. Blev ett par strawberry daiquiris före middagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Bp:

skriven

Bra med en vilodag om man kan njuta av denna färgstarka blomsterprakt! Att pw:a kl 6 är människoplågeri;-)
Ni lär vara väl acklimatiserade när ni kommer hem - 32 grader i Stockholm:-)

Svar: Ja Sverige verkar ha hur varmt som helst. Tycker synd om alla gamlingar som har det jobbigt nu. Är inne och läser lite på svenska dagbladet varje dag och det verkar vara ruggigt många drunkningsolyckor. Tragiskt. En och en halv vecka tills vi är hemma, så vi får väl se om värmen håller i sig. Ha det bra!
Mia Ahlstrand

2 Eva Trillian:

skriven

Grattis på bröllopsdagen :) Hoppas ni får en dag att minnas (bland alla era dagar att minnas ;))!

Svar: Tack så mycket! Ja tur att jag har fotat så mycket för det vi gjorde för 8 veckor sen känns ganska avlägset nu när vi hela tiden upplever nya länder och platser. Har skrivit dagbok också, kul att blicka tillbaka :)
Mia Ahlstrand

3 Bettinas blad:

skriven

Härliga bilder! Hittade hit via Tinibelli, trodde jag var mätt på att resa. Men nja, kanske inte?

Svar: Tack! Kul att du tittade in. Ja vi är ute på en riktig långresa, började 29 maj och det är snart dags att åka hemåt. Har haft det fantastiskt och fått uppleva hur mycket som helst.
Mia Ahlstrand

4 paula i pörtet:

skriven

grattis på bröllopsdagen, o vilken superrolig skylt du fotat! det är verkligen att stiga in i en annan värld när man kliver in i din blogg! det kommer söäkert att kännas märkligt att försöka smälta allt ni upplevt. hu läge har ni kvar av resan? nu orkar inte pekfinget längre, må så gott o var försiktiga, det der rätt riskfullt ut! kram

Svar: Tackar! Långresan börjar lida mot sitt slut, åker hem 2 augusti. Men det ska bli skönt det också efter en så här lång resa.
Mia Ahlstrand

5 Eva, Tinbelli:

skriven

Grattis till er båda! Låter som ni har riktigt härliga dagar just nu.
Vilka häftiga växter, och skylten - helt underbar...


Svar: Tackar!
Mia Ahlstrand

6 Ulla Laiho:

skriven

Även om vi har lika varmt hos oss, plus 30 grader på förmiddagen idag, är blommorna inte tillnärmelsevis så vackra som de du visar. Det är många spännande utflykter du gjort men det där med giftiga ormar, grodor, krokodiler, boaorm är för mycket spänning för mig.

Grattis till er bröllopsdag!

Svar: Tackar! Håller med om att vackra blommor är mycket trevligare än ormar och grodor :) Är egentligen totalt livrädd för ormar... kan inte ens titta på en bild i tidningen utan att få hemska mardrömmar. Men av någon anledning gick det bra nu, tror jag litade så mycket på guiden kanske.
Mia Ahlstrand

Kommentera här: