Känslofylld helg

Det är dags för helgbilden hos Marit och denna gång är det dessutom tävling med priser från http://www.cuponation.se/ och vi har chansen att vinna ett presentkort på 1 000 kr att spendera hos Adlibris. Det vore ju inte helt fel. 
 
Helgen blev ganska lugn, eftersom maken kom hem från Österrike på fredagskvällen var det skönt för honom att bara ta det lugnt. Speciellt eftersom han nu är på väg mot Bulgarien.
 
Till efterätt blev det triss! Och vi vann hela 90 kr :)
 
Vi kollade självklart på mycket OS och stafetterna var ju helgens höjdpunkter. Så grymma de är, skidåkarna!
Vi trotsade stormen med snöblaskande regn ocg gav oss ut på en långtur med hästen. Vi var dyngsura ändå in på kroppen och helt stelfrusna efteråt.
Förutom alla glada känslor när man tittar på OS så har en olustkänsla funnits där hela helgen. Imorse var det dags för min syster att lägga sig på operationsbordet. Bröstcancer som spritt sig. Nu är det måndag när jag skriver detta och operationen gick bra. Nu väntar ca ett halvår cellgiftsbehandling och därefter strålning. Men både mamma och pappa har överlevt cancer så ingenting är omöjligt!
 
 
1 Marit Johansson:

skriven

Fina foton.. men så tråkigt att läsa om din syster :( skönt att operationen gick bra. Styrkekramar till er båda!!

Svar: Tack snälla du :)
Mia Ahlstrand

2 Eva Trillian:

skriven

Hoppas operationen gick bra! Önskar er alla gott mod!
Trevligt av maken att mellanlanda hemma hos dig :)

Svar: Tack så jättemycket!
Ja jag brukar skämta med honom o säga vad kul att du kommer o hälsar på :)
Mia Ahlstrand

3 Herr Nilssons Fru:

skriven

Så du har en flängande o flygande man :)
vilken god efterrätt - triss!! sådan efterrätt blir man sällan fet av, men plånboken kan ju bli.
Vad härligt tur med häst, även om de var kallt, uj vad jag saknar mina pollar ibland.
Skönt att läsa att det även finns människor som blir friska från cancer, hoppas din syster också blir det. Läskig sjukdom de där. Min mamma hade också för nästan 40 år sedan o klarade sig, men pappa tog den :(
Kramiz i natten

Svar: Ja han reser en hel del... förra året blev det mellan 50-60 flygningar. Plus massa resor i Sverige. Tråkigt att höra om din pappa. Cancer är en hemsk sjukdom. Tur att forskningen går framåt. Kram
Mia Ahlstrand

4 Anni:

skriven

Vilken vacker duk och vilken jobbig tid ni har framför er - hoppas verkligen att allt går bra och att hon orkar kämpa!

Svar: Ja duken är så härligt somrig!
Tack! Hon har många omkring sig som stöttar henne, det betyder mycket!
Mia Ahlstrand

5 Anita-Malta:

skriven

Det var väldigt vad din make flyger och far. Läser med glädje om din lugna helg men känner stark medkänsla över dig och din syster. Denna förbaskade cancer som tar så många liv men många, väldigt många klarar av att bekämpa den. Det ÄR en jobbig tid och jag hoppas innerligt att det går bra. Min syster hade bröstcancer, gick igenom det hela med cellgiftsbehandling och strålning och mår idag bra. Det kommer säkert även din syster att göra. Må så bra du bara kan Mia. Ja, jag kommer tillbaka med en ny blogg så småningom :-)

Svar: Ja han reser mycket... snart blir det nog en ny långresa till Kina också. Men vi trivs båda med det så det funkar bra.
Vad skönt att höra att det gick bra för din syster! Och det gjorde det ju för mina föräldrar också. Så fort man hör ordet cancer tänker man död... i alla fall jag. Känner alldeles för många som gått bort i denna hemska sjukdom. Men nu gäller det att vara optimistisk!!!

Sköt om dig tills vi hörs igen! Kram
Mia Ahlstrand

6 Pysselfarmor:

skriven

Mången kram och jag hoppas verkligen det går bra för din syster, men som du skriver det gör det ju många gånger!

Svar: Stort tack! Ja tur att det även går bra för många så hoppet lever!
Mia Ahlstrand

7 Pumita:

skriven

Vilken vacker dukning! Blir berörd av att du skriver om din syster som är nyopererad. Önskar henne kraft och envishet, allt gott i tillfrisknandet! Och likaså till dig för det är inte så lätt att vara anhörig till en som är svårt sjuk. Kämpa på, ni fixar det!

Svar: Tusen tack för dina varma tankar!
Mia Ahlstrand

Kommentera här: