Hurra för mamma!

I torsdags fyllde mamma 70 år och det firade vi hela familjen på restaurang igår.
Av lite olika anledningar har vi inte varit tillsammans hela familjen på åtta år så det var lite speciellt! En riktigt trevlig kväll. Våra barn som är ute på varsin resa saknades samt mellansyrrans dotter som jobbade. Men alla andra var med. Extra roligt att syrran som genomgår en tuff cancerbehandling orkade vara med. Efter operation och cellgifter får hon nu strålning varje dag i fem veckor. Sen är det ytterligare en sorts cellgifter i ett år framåt.
 
Jag är väl lite partisk men inte ser mamma ut som sjuttio år :) Mina föräldrar är pigga och promenerar en mil om dagen och spelar boule flera gånger i veckan.
 
Ni som gillar välgörenhet - kolla gärna denna länk: http://www.tourofkeb.se/
Sonen, som inte kunde vara med, cyklar från Mora till Kiruna för att sedan bestiga Kebnekaise och samtidigt samla in pengar till Hjärnfonden. Han och hans kompis har båda släktingar som gått bort i stroke och vill bidra till forskningen. På deras sida kan man bidra med pengar som betalas direkt till Hjärnfonden. Så glad och stolt när ungdomarna tänker på de som har det jobbigt!
 
Idag är jag själv hemma. Mannen är på Hammarbymatchen. Gjorde mig en god kyckling/avocadosandwich och njuter av lite egentid.
Efter att ha umgåtts 24 timmar om dygnet i 2½ månad är det extra skönt med en ensam kväll!
 
Vad andra haft för sig i helgen kan ni se hos Marits helgbild.
 
 
1 Elisabeth:

skriven

Trevligt med släktträffar och att din syster orkade vara med. Ha dé gott! Elisabeth

2 Violen på Brandholmen:

skriven

Så trevligt det låter med släktträff! Vilken lycka att din syster orkade vara med! Dagens 70-åringar ser inte speciellt gamla ut, annat var det förr i världen! Skönt att vara hemma igen?
Ha en skön kväll!

Svar: Väldigt skönt att var hemma!
Mia Ahlstrand

3 Stare Ström:

skriven

Ser ut att vara ett trevligt kalas!

4 BP:

skriven

Din mamma ser betydligt yngre ut än 70 kan jag säga. Åsså gillar jag den (nästan) moderiktiga frisyren som din pappa har;-)
Mannen din lär nog vara ganska så nöjd när han kommer hem. Bajen hämtade ju upp 0-2 mot Sundsvall. Hör du min utandning - är ju också Hammarbyfan;-)

5 Freja:

skriven

Kul att få träffa de närmsta allesammans ibland, det är väldigt sällan det sker i min släkt. Mackan ser supergod ut!

6 Eva Trillian:

skriven

Ni landar så sakteliga i sverigelivet - det som också brukar kallas "vardag" :) Skönt med lite kalas i den!
Skönt med lite tid för sig själv när det är självvalt!

7 Sophia:

skriven

Härligt med en familjeträff och att din syster orkade vara med! Önskar dig en fin söndagskväll :)

8 kiki freese:

skriven

Ibland är det viktigt att hela familjen träffas och har det bra ihop. Imponerande resa och insats din son gör.
/Kiki

9 Ulla Laiho:

skriven

Funderade vem som kunde vara 70 på första bilden - tur att du förklarade. Slipsen till den skjortan är underbar.

10 Monica o Jacob:

skriven

Härligt med ungdomliga föräldrar;-)
GRATTIS

11 Anni:

skriven

Så stort det måste vara även för din mamma att din syster kunde vara med. Bästa presenten blir nu att allt går bra med den jobbiga behandlingen.
70 år är ingen ålder numera - det visar din mamma med all tydlighet!

12 Anni:

skriven

Nu har jag kikat på dina inlägg från resan - vilket upplevelse ni varit med om! Helt fantastiskt! Berättelserna och bilderna skulle kunna fylla en bok, utan problem!

Svar: Vad roligt att du tagit dig tid att läsa! Ja vi har varit ute och rest i 9½ veckor och hunnit uppleva så fantastiskt mycket roliga och spännande saker, vacker natur, otroliga djur mm. Ett minne för livet! Galapagos var nog det bästa :)
Mia Ahlstrand

13 Hanna:

skriven

Vilken trevlig helg. Det är så mysigt att träffa släkten när man inte setts på ett tag, finns så mycket att ta igen. Din mamma ser verkligen inte ut som 70, men numera är vi väl yngre i både stil och kropp.

14 Borgmästaren:

skriven

Vad mysigt det verkar! Imponerad av sonens bravader!

15 Johanna - enklaknep.se:

skriven

Trevlig blogg. Jag tycker du är en riktig fena på att ta kort. De är jätte fina. Den där mackan såg himmelsk ut! Kul med släktträff och kalas, det har man inte för ofta :)

Svar: Tack!!! Mackan var super :)
Mia Ahlstrand

16 Anitas Malta:

skriven

Måste vara helt underbart att träffas allihopa efter så lång tid och din mamma ser då inte ut som 70. Ett tydligt bevis på att det lönar sig att vara aktiv ;-)

Något som tydligen även smittat av sig till sonen. Vilken bedrift !!

Skönt med egentid och självklart ett behov efter så lång tid tillsammans under er fantastiska resa. Ha en skön fortsatt vecka Mia !!

17 paula i pörtet:

skriven

Så roligt att få träffa släkten särskilt när det inte sker så ofta. Grattis till din pigga vackra mamma. Ja tänk att ni inte gick varandra på nerverna så tätt inpå varandra så länge...men ni hade så mycket att njuta av så ni hann väl inte..

18 Caroline:

skriven

Va roligt att alla kunde vara med och uppvakta din mamma :)
Välkommen hem förresten!

Svar: Tack! :)
Mia Ahlstrand

19 Nett:

skriven

Mumma så mycket gott, fint att alla kunde vara med på kalaset, det är ju inte ofta man samlas allihopa. Men trevligt när man gör det :)

20 Scaniatjejen:

skriven

Roligt att din syster kunde vara med! Håller med dig, din mamma ser verkligen inte ut som 70. Ser ut som ett väldigt trevligt kalas!=)

Kommentera här: