Vad vore en bal på slottet?

I somras när jag o mannen skulle synka våra kalendrar så upptäckte vi att helgen 5-6 oktober var första gemensamma helgen inget annat var inplanerat, denna helg alltså. Vi pratade om att göra en weekendresa till kanske Rom eller någon annan stad. Vi var överens om att boka sista minuten eftersom jag precis startat firma o vi inte visste vad som skulle hända. Tiden går o för nån månad sen säger mannen att han inte är så sugen på att flyga iväg i och med att han flyger så mycket med jobbet hela tiden. Helt OK sa jag o vi pratade om en weekend här hemma på något slott i närheten. För ett par veckor sen kom han på att den här helgen är ju enda helgen vi hinner gräva landet o fixa trädgårn. Så från en weekend utomlands, till en slottshelg till gräva-landet-helg...
Kanske inte vad jag hade tänkt mig... men landet blev jättebra, vi har grävt upp och lagt wellpapp, gödsel, löv, jord i flera lager, vilket ska hindra ogräset att komma upp igen.
Och framför allt har vi umgåtts! Jobbat i trädgårn, ätit god mat, druckit gott vin och haft en toppenhelg. Huvudsaken är ju inte var man är utan vem man är tillsammans med!
1 Marit Johansson:

skriven

Haha.. det blir inte alltid som man tänkt sig, eller hur?

Svar: Verkligen inte :)
Mia Ahlstrand

2 Freja:

skriven

Det stämmer det du säger, det viktiga är inte var man är utan att man får utrymme att umgås, och i landet fanns inget som kunde störa er!

Svar: Så sant så sant! Vi hade en toppenhelg trots att vi inte kom iväg någonstans :)
Mia Ahlstrand

3 Anni:

skriven

Jag tycker att det är toppen att GÖRA något tillsammans, oavsett var. Gissar att ni är väldigt nöjda med resultatet nu!

Svar: Absolut! Resultatet blev kanon och så skönt när man är färdig!
Mia Ahlstrand

Kommentera här: