Tema fredag: skylt

Eftersom jag befinner mig i Kina blir det givetvis en skylt härifrån. Skylten är från Himmelska Fridens torg och jag har absolut ingen aning om vad det står :)
 
 
Andra skyltar hittar ni hos
 
Tyvärr kommer jag inte in på alla andras bloggar härifrån. Och kan därför inte kommentera era bilder. Myndigheterna i Kina har stoppat många sidor som facebook, youtube etc och jag märker att många bloggar inte går att öppna, vissa går att öppna och läsa texten men inte se bilderna. Så jag har desto mer bilder att kolla på när jag kommer hem :)
 
 
 
 
 
1 Violen på Brandholmen:

skriven

Så läckert! Spelar inte så stor roll vad det står på skylten, det är säkert något godkänt meddelande!
Ha det bra där borta!

Svar: Tack! Ja det får vi hoppas, man vet aldrig med kineser... Allt är väldigt annorlunda här :) Kan tyvärr inte se din bild men den är säkerligen lika fin som alltid :)
Mia Ahlstrand

2 Erik Semlan:

skriven

Det var en ilsket röd skylt.
Den syns verkligen. Säkert hyllas nationen, med tanke på var skylten sitter. :-)

Svar: Ja säkert nåt om staten eller Mao, bilder på honom överallt. Röd betyder tur o lycka här i Kina har jag lärt mig :)
Mia Ahlstrand

3 Nett:

skriven

Vilken skylt, ja inte förstår jag mig på den heller ;)

Svar: Nej inte så lätt :) Tur att en del skyltar översätts till engelska!
Mia Ahlstrand

4 Anita - Malta:

skriven

Så du är på plats nu :-) Förstår att du inte förstår vad som står på den skylten. Kina måte vara en spännande att besöka. Kul att du är med och visar bilder. Ha det bra där du är.

Svar: Väldigt spännande o väldigt annorlunda! Nu har vi hunnit med Bejing o åker vidare imorgon. Får kolla din blogg när jag kommer hem :)
Mia Ahlstrand

5 Marit Johansson:

skriven

Wow väldigt framträdande skylt, inte ett dugg diskret om man säger så :) läckert med det knallröda mot den brun/gråa miljön!

Svar: Ja den syns verkligen! Och det är väl det som myndigheterna vill :)
Mia Ahlstrand

6 Anemonen:

skriven

Jag förstår inte ett dugg men informationen syns reljält. Den går inte att missa. Hoppas du kan läsa min blogg. Ha de gott.

7 Jah Hollis:

skriven

Nej, myndigheterna i Kina är väldigt skraja för att folk ska få säga vad de tycker och tänker. Undrar vad det står på din skylt.

Svar: Ja här ska helst alla tycka likadant! Ser tyvärr inte dina bilder, men läste just texten. Ja ni har väl väldigt fullt upp i Malmö nu, allmänt kaos med schlageryra överallt. Inget för mig. Och säkert lite jobbigt för er som bor där också :)
Mia Ahlstrand

8 Mona :

skriven

Den skylten måste vara svår att missa! Kanske någon kommunistisk propaganda? Ha det fortsatt bra på din resa.

Svar: Ja det är det säkert! Tackar, det ska jag ha :)
Mia Ahlstrand

Kommentera här: